Forskning i Køn og Ligestilling

'Forskning i Køn og Ligestilling' er den hidtil mest omfattende præsentation af dansk kønsforskning i temaer, projekter og netværk.

'Forskning i Køn og Ligestilling' demonstrerer den store bredde og mangfoldighed i dansk kønsforskning. Forskningen præsenteres i 30 temaer, eksempelvis arbejdsliv og arbejdsmarked, velfærdsstat, sundhed, etnicitet og race, teknologi og materialitet, klima, medier, litteratur, oldtid og middelalder, maskulinitet og meget mere.

'Forskning i Køn og Ligestilling' henvender sig til alle med interesse for køn og køns betydning, til forskere og studerende, medier og beslutningstagere samt den brede offentlighed.

'Forskning i Køn og Ligestilling' er udgivet af Koordinationen for Kønsforskning med støtte fra Hulda Pedersens Legat, Kvindernes Bygnings Fond, Ministeriet for Ligestilling og Kirke og Institut for Menneskerettigheder.

'Forskning i Køn og Ligestilling' kan bestilles gratis på dansk eller engelsk ved henvendelse til Koordinationen for Kønsforskning.

Send en mail til: koordinationen@soc.ku.dk med dit navn og adresse, og oplys om du ønsker publikationen på dansk eller engelsk.