9. august 2019

Koordinationen for Kønsforskning besøger Women Deliver i New York

Koordinationen for Kønsforsknings leder, Hilda Rømer Christensen, mødtes i august 2019 med Women Delivers direktør, Katja Iversen, i Women Delivers hovedbygning i New York.

På mødet fik de to parter diskuteret strategier og aktiviteter i arbejdet for kvinder verden over.

Den danske direktør, Katja Iversen har i sin tid som leder været en del af en udvikling hvor organisationen har opbygget et verdensomspændende netværk bestående af regeringsledere, private konsulentvirksomheder og en vifte internationale organisationer – herunder UN Women, World Bank, Davos World Economical Forum samt en række forskningsinstitutioner.

Ligestilling og sundhed for kvinder og piger er omdrejningspunktet for den globale organisation Women Delivers aktiviteter. Foruden afholdelse af de bredt favnende globale konferencer indebærer dette en række initiativer og samarbejder. Eksempelvis har Katja Iversen for nyligt med Women Delvier bidraget til en rapport om Gender Budgeting. Med disse aktiviteter arbejder organisationen på pragmatisk vis for, at sammenbringe parter på tværs af sektorer og siloer for at fremme investering i kvinder og piger.