Nye medarbejdere i Koordinationen for Kønsforskning – Københavns Universitet

Koordinationen for Kønsforskning > Nyheder > Nye medarbejdere i Koo...

10. september 2014

Nye medarbejdere i Koordinationen for Kønsforskning

Velkommen til nye medarbejdere i Koordinationen for Kønsforskning. Cand. Com. Mathilde Lykkebo Petersen er fra 1. september ansat som forskningsassistent  og skal bl.a. varetage redaktionelle opgaver for Kvinder, Køn og Forskning  og mindre udredningsopgaver,, herunder et  litteratur notat for Nordisk Ministerråd med fokus på køn og bæredygtighed i Norden  samt opgaver i tilknytning til Gender Certificate projektet på KU.   Mathilde er godt rustet til de alsidige opgaver; bl.a. har hun tidligere været knyttet til KKF redaktionen som anmeldelsesredaktør og udført en interviewundersøgelse for Gender Certificate. Også velkommen til Iben Raskmark, der som ny studentermedhjælp vil varetage opgaver i tilknytning til nyhedsbrev og web-opdatering m.v.  Sidst men ikke mindst en stor tak til den afgående redaktionssekretær m.v. Camilla Bruhn Eriksen, der lige er startet på et Ph.d. projekt på Syddansk Universitet.