Julehilsen fra Koordinationen for Kønsforskning 2016 – Københavns Universitet

Koordinationen for Kønsforskning > Nyheder > Julehilsen fra Koordin...

20. december 2016

Julehilsen fra Koordinationen for Kønsforskning 2016

Det har været et travlt og spændende år for Koordinationen i 2016, som både har budt på mange arrangementer, møder, Gender Certificate udstedelser og nye initiativer.

• I foråret var der Årskonference under temaet Bodies, Big Data and Believers, hvor vi var omkring 200 deltagere, der diskuterede til workshops og lyttede til tre spændende keynotes.
  • I efteråret havde vi desuden en mindre konference om gendered innovations i forskning, i forbindelse med Horizon 2020 og vi har haft travlt med at etablere et nyt aftagerpanel for Gender Certificate-ordningen med engagerede deltagere fra organisationer og erhvervsliv uden for universitetet.
  • Derudover gik årets Kraka-pris til Kvinder, Køn & Forskning, for blandt andet gennem 25 år, at have været en  levende inspirator for kønsforskere og bidraget til at formidle kønsforskning til samfundet. I 2016 er der kommet to nye numre af Kvinder, Køn & Forskning: Teaching Gender in Higher Education og Køn & Etnografi. Årets sidste nummer om Førsteheder er lige på trapperne fra trykkeriet!

God jul og godt nytår til jer alle og vi vender stærkt tilbage det nye år!