GenderKalenderN - fornyet fællesnordisk kønskalender – Københavns Universitet

Koordinationen for Kønsforskning > Nyheder > GenderKalenderN - forn...

20. juni 2013

GenderKalenderN - fornyet fællesnordisk kønskalender

Den fællesnordiske kalender for arrangementer med kønstema, tidligere kaldt Nordkalenderer blevet genlanceret som GenderKalenderN med et nyt design og nye funktioner.

Kalendern er et samarbejde mellem det nordiske NikkKvinfo og Koordinationen for kønsforskning i Danmark, Minna i Finland, KILDEN og portalen Gender in Norway i Norge og Nationella sekretariatet för genusforskning i Sverige.

GenderKalenderN inneholder konfencer, seminarer, forskerkurser og vigtige møder både i og udenfor Norden. Gennem at bruge avanceret søgning, kan du selv bestemme udvalget ud fra tidsperiode, sted, type af arrangement og søgeord.

På Koordinationen for kønsforskning præsenterer vi, ligesom de andre aktører gør, vores egen redigerede version af GenderKalenderNs udbud. Det finder du under kalender på vores hjemmeside. Til denne kalender importerer vi de arrangementer vi vurderer at har størst relevans for vores brugere. Hvis du har et arrangement du gerne vil have oprettet i GenderKalendern for at nå ud til et bredt nordisk publikum, kan du maile til os på Koordinationen med oplysninger om arrangementet.