Besøg EIGEs nye ligestillingsportal – Københavns Universitet

Koordinationen for Kønsforskning > Nyheder > Besøg EIGEs nye ligest...

16. oktober 2013

Besøg EIGEs nye ligestillingsportal

Det europæiske ligestillingsinstitut, EIGE, har samlet sine ressourcer om ligestilling i Europa i en ny portal, EIGE's Resource & Documentation Centre (RDC). Her kan man man få adgang til

• EIGEs e-bibliotek med 240.000 forskellige policydokumenter, bøger, artikler, rapporter, mv.
  • EIGEs Knowledge Center med statistik, forskning, metoder og værktøjer. Her finder du blandt andet det nye europæiske Gender Equality Index, som Koordinationen for Kønsforskning rapporterede om når blev lanceret i foråret.
  • EuroGender Network er et slags onlineforum hvor ligestillingsspørgsmål kan diskuteres sammen med forskere, politikere og eksperter på forskellige områder.
  • En kontaktvej til RDCs kontor i Vilnius, og information om hvordan du kan benytte dig af de tilbud kontoret stiller til rådighed.

Alt i alt er portalen en uvurderlig hjælp til den der leder efter information om ligestilling på europæisk plan.